Borås: Martin Karlsen nr 2 i junior – Eddie suveren europamester

Et tallrikt publikum trosset regnværet, og fikk se Eddie Karlsson kjøre inn til en suveren EM-tittel

Eddie Karlsson er europamester 2013, og i følge speaker er det 32 år siden sist Sverige hadde en kjører på det nivået. ( Ulf Karlson, som ble verdensmester 1980)

Med norske briller (du vet, de der med fastmonterte skylapper) er Martin Karlsens andreplass i dagens løp likevel minst like stort, og Ib Vegards fjerdeplass i senior vekter også godt. Med Magnus Liljeblad med norsk lisens og 2.plass i + 40 , og ole Barkved på topp i International var det er riktig hyggelig dag i skogen!

Martin Karlsen har god grunn til å smile - og tl å være forøyd med minderen! Martin hadde beste runde i løpet, med bare 5 prikker på andrerunden tross betydelig regnvær.
Martin Karlsen har god grunn til å smile – og tl å være forøyd med minderen! Martin hadde beste runde i løpet, med bare 5 prikker på andrerunden tross betydelig regnvær.

Fulle resultater alle klasser

Eddie ble slått på målstreken i dag, i et særdeles jevnt oppgjør. Luca Cotone vant (29 prikker) foran Eddie (også 29 ) og på tredjeplass dagens overraskelse: Franz Kadlec med 30 prikker. Han er bare 16 år og vant Youth-klassen også..