Hobøl 2-dagers lørdag

Fredag ettermiddag fyltes det opp på plassen i Hobøl, de første hadde vært plass lenge. Helge Østlie og Greger Hansen dirigerte rutinert og med fast hånd, så nok en gang ble det plass til alle.

Ikke noe stress i innsjekken denne gangen
Ikke noe stress i innsjekken denne gangen

Klasser skulle byttes, noen fant seg ikke på lista mens andre hadde skadet seg og måtte melde avbud i siste liten – men Bjørg Solveig og de andre i sekretariatet ordnet opp. Det er særdeles rutinerte folk i sentrale posisjoner, og en hel del skal faktisk reise rett til Bodø over helga for å hjelpe arrangørene der – også Jane på bildet over, og Toralf Schult som teknisk kontrollant.
DSC_1524

Den danske troppen: Mikkel Brade, Sofie Sørensen, Morten Opstrup Andersen, Kristian Jørgensen, «maskot» Tobias Ertmann Poulsen, Dan Ertmann Poulsen og Jeppe Elkjær Larsen.

Noen var spesielt langveisfarende: I følge Google Maps er det noe lengre hjem til Lars Wandel i Nederland som det er til de to utøverne fra Bodø Motorsportklubb, men atskillig dårligere vei nordover..  Det stilte også en fyldig dansk kontingent,  fordelt på flere klasser, mens svenskene denne gangen glimret med sitt fravær.

Deltakerantallet på 2-dagers har gått noe ned de siste åra. Forhåpentligvis skyldes dette at det totale samlings- og løpstilbudet er blitt så bra, og lagt så tett opp til ferien, at «suget» etter en sosialt anlagt konkurranse til ikke er så stort lenger?

Arrangøren ønsket gjestene velkommen med fruktfat!
Arrangøren ønsket gjestene velkommen med fruktfat!

Tilveksten til trialmiljøet ser i hvert fall ut til å være i orden: Det var en masse rekrutter og minirekrutter, og dessuten en hel del småsøsken å se rundt forbi.

Jonas Ertmann Poulsen er 2 år og  har overtatt sykkelen til storebror. Her var det ikke snakk om å ta letteste vei: han skulle over steinene på veien før han satte seg på og trillet nedover.
Jonas Ertmann Poulsen er 2 år og har overtatt sykkelen til storebror. Her var det ikke snakk om å ta letteste vei: han skulle over steinene på veien før han satte seg på og trillet nedover.

Været startet bra, men endte med skybrudd, og gjørmebad på transporten. Det er en grunn til at bildene er tatt før start! Spesiell takk til Kristian Jørgensen, uten deg hadde Trialavisa kanskje fremdeles sittet fast mellom seksjon 6 og 7..

Resultater:

Hobøl Gjensidige Brandkasse 2-dagers