Sør-Cup på Sankthansaften: gjensyn med Søgnekanten

Søgne er tilbake på arrangørkartet med en på alle måter vellykket regionrunde. Til overmål arrangert 23 juni i brukbart vær, midt i for smørøyet feiring av Sankthansaften, med alle mann i båtene, bål i strandkanten og pølser, reker, loff og lompe i skjønn forening.

Ole Kristian Sørensen sikret seg seieren i eliteklassen akkurat her på Søgnekanten, som han klarte i alle tre rundene.
Ole Kristian Sørensen sikret seg seieren i eliteklassen akkurat her på Søgnekanten, som han klarte i alle tre rundene.

Ole Kristian Sørensen fra Flosta har vært best i alle rundene i Sør-Cupen. Denne gangen fikk han konkurranse av gjestekjører Martin Hemmer, men vant takket være Søgnekanten! Ole Kristian er jo en fører som takler store utfordringer- noen ganger går det opp og noen ganger går det ned, og innimellom blir det både forstuinger, brist og brudd av det – men han fyrer løs!

A ble et oppgjør mellom «gammel traver»  og «ung og lovende» – Steffen Solheim smilte seg gjennom løpet, og vant til slutt med fire prikker mens Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen fikk 6. Sondre Gilje Haga tok tredje, og Nils Johan Vold Gunvaldsen fjerde – sesongbeste både for han og Jacob-Olaus! Ellers stabile Thomas Selde Sørensen må ha hatt en dårlig dag, men mistet ikke humøret av den grunn – det ser ut til at det skal en del til for han 🙂
( Det var visst mest kløtsjen som ikke var i form i dag hørte jeg i ettertid)

Bernt-Erik Jaksa vant B igjen, denne gangen foran Eivind Landmo som skjøv sist rundes vinner Nikolai Kristiansen ned på tredjeplass.
Daniel Tangen er nettopp ute av gipsen etter fire uker; og klarte vel ikke helt å lytte til legens råd om å ta det rolig ( hvem hører vel på sånt?? ) I går gikk det bra på Vaulali men i dag slo han hånda i et tre og måtte klippe litt mot slutten. Får håpe det ikke var for ille, sjøl om det var vondt der og da..

Jentene i KB, KC og KD er dessverre alene i hver sin klasse. Seline Meling hadde imidlertid følge med RC-kjører Huldeborg Barkved. Disse to både trener en del sammen og pusher hverandre- på en positiv måte, i følge støtteapparatet!

I C vant Erlend Udjus igjen, denne gangen foran Erik Nilsen og Ådne Aas Kittang som kopierte tredjeplassen fra sist.

D hadde denne gangen bedre deltakelse, som er gledelig for framtida! Ådne Grunnsvoll fra Gjerstad er den eneste som har kjørt alle runder, men han har også vunnet alle tre!

Emil Blom-Ohlsen Trondstad, Adriano Pedersen, Danel Bjørgo, Christian Blom-Ohlsen Tronstad, Kristian Olsen, Ailo Moi Johansen, Tobas J. Karlsen, Per Christian Baarli, Dennis Tversland og Karl Emil Fornes.
Emil Blom-Ohlsen Trondstad, Adriano Pedersen, Danel Bjørgo, Christian Blom-Ohlsen Tronstad, Kristian Olsen, Ailo Moi Johansen, Tobas J. Karlsen, Per Christian Baarli, Dennis Tversland og Karl Emil Fornes.

Hele 10 minirekrutter denne gangen er topp!

Resultater           Løpsanalyse                 Sammenlagt etter 3 runder

 

Søgnekanten er et begrep. Denne steinen har ganske nylig fått navn: Ole-steinen, etter at Ole Kristian kjørte over. Det er han hittil alene om.
Søgnekanten er et begrep. Denne steinen har ganske nylig fått navn: Ole-steinen, etter at Ole Kristian kjørte over. Det er han hittil alene om.

Mardon har fjell og bakker oppkalt etter seg både her og der, og også andre områder har sine spesialmomenter. Send gjerne inn eksempler til Trialavisa?

Som nevnt innledningsvis er Ole Kristian en fører som ikke sparer på kruttet, og på sitt beste er han absolutt en av fire-fem førere i Norge som kan gå helt til topps på en god dag. Han er litt skuffet over å ikke være på fem-mannslaget som er tatt ut til lag VM, og det er fullt forståelig. Men han hang ikke med hodet, og planlegger å trene så bra at han ikke kan unngå plass neste år!