VM i Pobladura: Bou best igjen, Håkon på 11.plass

Mange prikker også på de beste i dag, og Toni Bou viste seg å være best når det røyner på. Han vant på 61 prikker, mens Adam Raga og Albert Cabestany på plassene bak begge hadde 87. ( Tidligere i år har vinneren hatt fra 5 – 25 prikker) Dermed tok Bou også ledelsen i sammendraget, med 126 poeng mot Ragas 124 – altså helt åpent. Eddie ble nummer 11, med 142 prikker – og hadde et par gode kjørere bak seg.

Juniorene hadde det hakket lettere. Pol Tarres tok seieren,  med 28 prikker var han godt foran Francesc Moret og Johnatan Richardson. Maxime Warenghien (Belgia) hadde tilsynelatende en katastrofal tredjerunde (det ble kjørt 3 x 12) og ramlet ned fra 2.plass til fjerde . Videre nedover var det små sprang, Håkon på 11 med 83 prikker.
Jorge Casales leder fortsatt sammenlagt, men også her er det jevnt og åpent om tittelkampen. ( mottatt liste har feil, kommer tilbake med den riktige – men Håkon er på 10.plass )

Youth ble ny parademarsj  for Quentin Carles de Caudemberg foran Gabriele Giarba (Italia) og Bradley Cox (Storbritannia). Igjen bra av Timo Myöhänen, bare få prikker bak pallen , som dermed også klatret til femteplass på sammenlagtlista.

Resultater:

Championship                Junior                     Youth