Tredje rogalandsrunde på Vaulali innledet skoleferien

B-Pallen_RR3_fra Stenvik
Premieutdeling i B.. Paraplyen, søppelsekk over høyttaleren, regnjakker og våte T-skjorter gir vel en antydning om at været slo til der borte også! Foto: Roar Stenvik

Vaulali Trialklubb feiret 25 år i fjor, og ser ut til å være i god stim: bra rekruttering, nytt klubbhus og regelmessig vertskap for løp og treningssamlinger. Siste helg i september skal jo hele Norge på besøk når klubben arrangerer norgescupfinalen, denne helga var det Rogalandsrunde med drøyt 60 deltakere. I sesongavslutningen i fjor stilte faktisk klubben 56 deltakere av ca 100 deltakere i sesongavslutningen for Rogaland, denne gangen ble det jo færre – men også nå var nesten halvparten hjemmekjørere.
En medvirkende årsak kan nok være at det er sør-cup i Søgne morgen, og at dobbel reise kan bli i meste laget for mange, men det vil jo ramme begge arrangører. Riskas ivrigste ser ut til å ha tatt turen  videre sørover!

I A var Sander Meling på topp, og har nå et lite forsprang på toer Ole Barkved i kampen om KM-tittelen. Sondre Gilje Haga tok tredje, og fikk dermed sin første pallplass i denne klassen.  I B har brødrene Jøsang fra Bokn hver sin seier i de to foregående rundene, men denne gangen var det en nykomling: Anders Paulsen var første gang på pall i klassen , men slo da til med førsteplass!

Simon Stenvik fra Vaulali på andreplass har ingen seiere, men hvis jeg har regnet riktig leder han likevel sammenlagt etter stabilt god kjøring – ett poeng foran Sander Jøsang. Her er det  imidlertid tett som rogn, så hvem som helst av disse fire kan gå til topps..
I C-sporet var Richard Hegreberg igjen best, men dette er en jevn klasse. Denne gangen var det Morten Melberg og Erik Nilsen som fikk plass på pallen!

Seline Meling og Linda Mikkelsen er trofaste i KC, men denne gangen var det moro å se både et nytt navn på topp i KD: Lillian Fosse fra Vaulali vant foran Victoria Figved  (Riska). I D er det også jevnt, gutta fordeler pallplassene fra gang til gang og i dag var det Fredrik Gundersen som gikk til topps!

Resultater