Sør-Cup på Lista

God stemning på Lista under 2.runde i årets sør-cup. 68 påmeldte deltakere, med både høyt nivå og god rekruttering i området. Riska var største klubb (12 deltakere) fulgt av Grimstad og Gjerstad (9) og arrangøren Lista (7). Alders- og nivåmessig hadde likevel Flosta størst spennvidde, med både minirekrutter og løpets beste blant sine 5 kjørere! (Trimklassene ikke medregnet, der alder og nivå ellers også viser liten sammenheng)

Elite ble reprise fra sist. Ole Kristian Sørensen, Sander Meling og Ole Barkved. Sondre Gilje Haga kapret også en ny seier i A, etter «sykt bra kjøring» som det sto på facebook. Her var dagens klatrer Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen som gikk fra sjette til andreplass, mens Thomas Sørensen er stabil på pallen.

Nikolai Kristiansen tok seieren i B. Her i seksjon 5. Foto: Marianne Kristiansen, som har lest værmeldinga og skaffet seg vanntett kamera!
Nikolai Kristiansen tok seieren i B. Her i seksjon 5. Foto: Marianne Kristiansen, som har lest værmeldinga og skaffet seg vanntett kamera!

B hadde god deltakelse, og full utskifting på pallen: Nicolai Kristiansen kapret seieren, foran Jarand Mathias Vold Gunvaldsen , Sigve Sudland og Eivind Landmo.  Grimstad begynner å få seg et bra lag! Nikolai startet ellers dagen med knall og fall, isposer og pause – men kom seg på fothvilerne igjen og fullførte altså med bravur.
I KB var Maritha Christensen på plass igjen, og vant foran Hanne Haga – begge trener på team Norway Girls og viser stadig framgang.

Også C-gutta var nye på topp: Erlend Udjus (Grimstad), Sondre Klungland og Ådne Aas Kittang. I KC er Seline Meling alene, men hun kjører godt og hadde ikke havnet sist i felles klasse heller. Det samme gjelder Linda Mikkelsen, som hadde tatt 2.plassen i konkurranse med gutta, der Ådne Grunnsvoll tok en overlegen seier.

Resultater

Bilder hos Grimstad Trialklubb (facebook)