Hordaland Cup på Osterøy

Julie Sandanger vant B-klassen, her i en seksjon der dommeren fikk litt mosjon.  foto: Rolf Ludvigsen
Julie Sandanger vant B-klassen, her i en seksjon der dommeren fikk litt mosjon. foto: Rolf Ludvigsen

Osterøy Trialklubb er en samling mennesker med stor dugnadsånd og arbeidskapasitet. De har bygd nytt klubbhus, og bedrevet nybrottsarbeid i terrenget, som ser ut til å kunne by på det meste: Granskog, løvskog, bekk, jord og fjell.  Juryleder Rolf Ludvigsen beskriver seksjonene som gode og teknisk vanskelige  lagt av Frode Johnsen, Asbjørn Hanssen og Espen Tønjum som han beskriver som  «gamle ringrever som vet hva de gjør». Bra attest!

Med Håkon Pedersen i Andorra var det duket for klar seier til Tøger Trettsveen i elite, mens Mats Lexander og Kristian Haugland sørget for trippel Vestkant Trial

I A ble det hjemmeseier til Hallvard Seilen , i et jevnt oppgjør med Espen Bolstad fra Voss. Ole Tuft fikk en hard start på dagen da han knakk bremseskiva og måtte bytte, og dessuten lufte bremser både vel og lenge. Han kom da også inn som siste kjører i mål, men det var godt om tid og ikke noe stress.

Behov for reservedeler var det flere som hadde, og de var glad for at Bergen Trialbutikk og John Haugland var på plass.
Ikke alle landsdeler som er så bortskjemte som oss på Østlandet!

Vetle Vikne Sandvik kunne han likevel ikke hjelpe da han rett og slett slo fothvileren av ramma, så han måtte klippe de to siste rundene og ramlet ned på bånn etter å ha startet i ledelsen.  Dermed havnet Julie Sandanger helt på topp, og hennes siste runde på 10 prikker matchet også Vetles så hun kunne godt vunnet uansett.  I Hordaland Cup kjøres jo ikke egne jenteklasser, og det vra moro å se at det heller ikke ser ut til å trengs 🙂

Martin Kvamme (VTT) slo også til etter en litt svak første runde, han hadde bare 3 til sammen på de to siste og vant dermed C-klassen foran Reino Rongved fra Osterøy.
Bare 2 kjørere i D, begge på 6 prikker – avgjort på tid, som er litt leit i en klasse der det er mye fokus på nettopp  å lære kjørerne til å bruke tid og se på seksjonene..
Sjøl om det er litt få i begynnerklassene var det bra deltakelse i rekrutt, så framtida ser lys ut.

Resultater

Bilder fra Rolf Ludvigsen  hos Vestkant Trial