Andorra dag 2: Bou og Bristow tilbake i toppen

I dag var det mer som det pleier, med solide seire til Toni Bou og Emma Bristow, som begge var langt foran konkurrentene. Etter alle 36 seksjoner var kjørt hadde Toni  5 prikker totalt og Emma 13, altså vesentlig færre enn på lørdag. Bedre forberedt på utfordringene var det heller ingen som pådro seg tidsprikker, og heller ingen som brøt.

Toni Bou tilbake med en overlegen seier, og ligger nå bare ett poeng bak i sammendraget..
Toni Bou tilbake med en overlegen seier, og ligger nå bare ett poeng bak i sammendraget..

Blant herrene var det full pott til Spania igjen, med Bou, Raga og Cabestany foran James Dabill og Takahisha Fujinami. Eddie Karlsson klarte seg også bedre enn lørdag, med 12 plass var han heller ikke langt bak de foran på lista.

Emma Bristow gjorde opp for tabbene lørdag, og var tilbake i toppform! Foto : FIM/G2F Media
Emma Bristow gjorde opp for tabbene lørdag, og var tilbake i toppform! Foto : FIM/G2F Media

Hos jentene ble det britisk dominans denne gangen. Takket være flott kjøring av Katy Sunter (ja, det er norgesvennen som er trofast trener i Bergen hvert år!) og 16-årige Nikita Smith fikk britene 4 av de 6 første plassene.

Katy Sunter presterte sitt livs beste løp i VM-sammenheng, og ble belønnet med fjerdeplass
Katy Sunter presterte sitt livs beste løp i VM-sammenheng, og ble belønnet med fjerdeplass

Blant juniorene var Jorge Casales uslåelig med bare 2 prikker, mens Jack Sheppard i hvert fall var tilbake på podiet igjen foran Pol Tarres. Håkon Pedersen fikk 11. plass, men var relativt nær de foran på lista og ville ha avansert uten en sørgelig første runde..

I Youth 125 var Quentin Carles de Caudemberg igjen best, men her var det gledelig å se Timo Myöhänen på andreplass. Timo kjører jo på Top Trial Team sammen med Sverre Lundevold, og nå er det vel på tide med en ny finsk toppkjører?

Resultater

World Pro                 Kvinner                 Junior                 Youth

Sammenlagt etter Andorra:

World Pro                 Kvinner                 Junior                 Youth

FIM pressemelding om kvinnenes mesterskap
FIM om World Pro, Junior og Youth