Karmøy med oppvisning på Koperviksdagene.

Oppvisning på bryggekanten under Kopervikdagene. Her Einar Slogvik
Oppvisning på bryggekanten under Koperviksdagene

Kopervik er administrasjonssenter i Karmøy, og arrangerte i år festival over fire dager og for fjerde gang. Programmet inneholdt  både konserter, annen kultur og ulike aktiviteter. I år var det skikkelig trialshow på bryggekanten, og da regnet ga seg kom også publikum fram. En lokal bilopphogger  stilte med 2 biler som dannet hovedoppsettet, og sammen med paller og annet småsnacks  ble det nok å vise fram. Klubben ville nok ønsket seg enda bedre vær i forkant slik at flere hadde møtt opp, men stemningen var upåklagelig. Det var tydelig at dette var ett av høydepunktene, og Haugesund avis har en bra reportasje, med ivrige tilskuere som sier de gjerne vil prøve. Ikke umulig at det blir noen nye rekrutter så snart de får overtalt foreldrene!

Takk til Tor Gundersen for bilder 🙂

Siden lenker i bildetekst ikke fungerer : Her er linken til video med Øyvind Hallingstad!