Region øst med kveldsløp i Hobøl

Region Øst og Hobøl arrangerte kveldsløp over tre timer – 3 x 5 seksjoner, og de fleste rakk igjennom sjøl om det dessverre ble kø mot slutten av løpet.

Ivar Norum var nest best på hjemmebane, i et løp der seksjonene nok var atskillig vanskeligere enn i norgescupen sist helg.

Kveldsløp som del av regioncupen ble første gang arrangert i fjor, etter at reglementet åpnet for muligheten til å kjøre færre seksjoner. 15 seksjoner – 3 x 5 – går akkurat på 3 timer viser det seg, og formatet er nok kommet for å bli. Region Øst er jo relativt liten av utstrekning slik at det nok er bare her dette kan gjøres på regionnivå, og oppmøtet var upåklagelig.  Et lite antall kjørere rakk ikke alle seksjoner – det er ikke respitt, og disse får da ikke kjøre, men får 5 i de manglende seksjonene. Programmet hadde litt problem med å takle dette med levering av kort etter kjøretida. Helge Ruden var den siste som rakk alle, der han spant inn i seksjon 5 nærmest uten å bremse. Han sto først på lista som «utelukket» siden kortet ble levert rett over kl. 21, og lurte på om han hadde strøket på kjønnstesten etter å ha kjørt 2.runden med kortet til Helene Sørlie..

Løpet gikk ellers fint, sjøl om noe kø skapte tids-stress og noen seksjoner var såpass vanskelige at det ble mye dytting og bæring i den grad det var fotfeste.  Om bare 14 dager er det klart for sommerfest og 2-dagers i Hobøl,  med rundt 130 påmeldte, så vi ses snart igjen!

Resultater

Bilder: