Klart for påmelding til Midnattsol Trial i Bodø

logoTrialhelga i Bodø har dessverre manglet på den elektroniske terminlista med påmelding, men  skal nå være på plass. Jeg håper alle som kunne tenke seg en tur nordover til denne begivenheten likevel har satt av tida. Løpet ble sist arrangert i år 2000, og huskes ennå.

Bodø Motorsportklubb nærmer seg 25 år, og har hatt et oppsving igjen de siste åra. Nå har klubben har planlagt en hel-weekend, med oppstart fredag kveld ( for det må jo være seint skal vi se midnattsola!) Lørdag er det lagt opp mulighet for naturopplevelser og  aktiviteter, og søndag avsluttes løpet med mer kjøring.  Klubben holder til i Bratten Aktivitetspark , og lørdag kveld kan vi altså få prøve noen av de andre mulighetene der, etter at vi f.eks. har sett Saltstraumen..

Håper vi ses!

Se hele programmet her

Kontaktinformasjon til klubben finnes på hjemmesida

Les mer om Bodø