KM Midtnorge/Møre og Romsdal startet i Kleive

Første KM-runde i Møre og Romsdal gikk i regi av Kleive, som alltid stiller med strøkne arrangement enten det er klubbmesterskap, KM eller NM. Ekstra moro at Kleives egen Lars Holland Mork ikke bare stilte opp, men gjorde en sterk innsats i eliteklassen! I likhet med Erika Melchior i KE var han aleine i klassen, men det betyr ikke at prestasjonen er mindre. I A var Jonas Velsvik best, og også resten av lista er lik på fjorårets: Terje Glomset foran Michael Yoo Ellefsen. 
I B ble det ny seier til Ole Kristian Hammervoll, med Oliver Bjørkvoll Blø,Simon Haberberger og Geir Iver Rogne. Simon var på topp i C forrige sesong, og har tydeligvis klart overgangen fint!  I B  savnes blant andre Markus Humberset, som var i teten i fjor. Inntrykket er i det hele tatt at det var litt få startende, men i C-klassen var det godt besatt med hele 12 kjørere, som er en betraktelig økning fra i fjor. Her ble det dobbelt hjemmeseier til Vebjørn Sigerset og Nils Anders Vebenstad  , deretter fulgte Jon Aurstad Gudnason (Volda og Ørsta) og Andre Urkedal Johansen (Skodje). På jentesida er det dessverre lite rekruttering, sjøl om regionen er full av tøffe jenter.. I KB var det ingen, mens Evelina Melchior (KC) og Lovise Nesvik Myhren (KD) er trofaste og stabile kjørere. D-klassen var krympet litt, men det har klar sammenheng med at kjørerne har gått opp en klasse. Får håpe på flere kommer til fra de  mange ivrige og flinke rekruttene og minirekruttene i distriktet!  D-klassen ble ellers vunnet av Even Fostervoll, som sikkert snart er klar for større vansker!

Nils Anders Vebenstad, Kleive

 

 Resultater  og link til flere bilder hos Kleive Trialklubb.