Trening i Bergen

En pust i bakken trengs i varmen. Foto : Mads Mathisen

Årets store treningssamling i Bergen ble igjen en stor suksess. Det spesielle med denne samlingen er at man henter inn trenere fra Storbritannia. Dan Thorpe, Chris Pearson og Katy Sunter  har etter hvert blitt skikkelige norgesvenner, og denne gangen ble det også litt ferie: De ble sendt med tog til Myrdal, og syklet ned til Flåm, som er en herlig tur i flott terreng.

Også Bergen var prisgitt mer godvær denne helga, og det ble en strålende samling for de rundt 20 kjørerne. Denne gangen var det fokus på non-stop teknikk, med flyt i kjøringen og hjula på bakken. Det er jo ingen ulempe uansett regelverk!
I tillegg til Dan, Katy og Chris var Thomas Røssnes trener for de yngste, mens Connie denne gangen fikk lov til å være utøver på elitegruppa den ene dagen hun klarte å rive seg løs fra pensumbøkene..  Det så ut til å gå fint, og vi får håpe Connie får mer tid til å kose seg på sykkelen når eksamen er vel overstått 🙂

Foto: Mads Mathisen

Klubben skriver at de også fikk testet bobilfasilitetene foran lag-NM, omenn i liten skala – Voss, Osterøy og noen til tilbrakte nettene på området. (  Lag-NM forberedelsene virker for øvrig å være svært godt i gang! )

I tillegg til Vestkant Trial var altså team Vest invitert . Her manglet dessverre Julie sandanger, som brakk fingeren et par dager før samling 🙁  Også Erika  Melchior var hjemme og gjorde klar til å reise til Tsjekkia og EM.

Flere bilder fra samlingen hos Vestkant Trial