Søgne Trialklubb i vekst

Jesber Johnsen (12) til venstre er en av de siste og ivrigste rekruttene i Søgne Trialklubb. Han kjører for andre gang i dag, og plutselig løsnet det! Her sammen med Henrik Øgrey som går i samme klasse.

 Trialavisa kom på besøk i Søgne en mandagskveld, og der var det liv både på plassen, ute i terrenget og inne i klubbhuset. Flere treningsgrupper var i sving, klubbsyklene brummet med glade nybegynnere og pappatrenerne sprang etter sine over lyng og knauser.

Søgne trialklubb har jo et flott område med klubbhus, og hadde en storhetstid for rundt 10 år siden da de blant annet  arrangerte Norgescupløp flere år.
Klubben er gjestfri, og området  brukes mye til treningssamlinger. Til helga kommer en gruppe blide dansker for å trene, team Motorsyklisten og også team Norway er faste gjester – og så arrangeres jo årlig store åpne samlinger her.
 
Nyrekruttering og generasjonsskifte gjør at de i år også kan arrangere regioncup, for første gang på fem år! 
Tall fra idrettsregistreringen bekrefter vekst – fra bare 4 aktive medlemmer under 13 år i 2008 har det seinere vært drøyt 20.  Totalt hadde klubben ved årsskiftet 71 medlemmer, det høyeste registrerte noensinne?
Steffen Solheim har tatt på seg trenerjobb, og så ut til å få gitt utøverne godt med utfordringer.
Eirik Øgrey Strøm – Sondre Klungland – Ivar Ramsland – Daniel Øgrey – Anders Rosseland – Steffen Solheim – og Henrik Øgrey.
Sist Trialavisa var på besøk i Søgne var i 2011 – da fetterne Eirik og Daniel var  ganske ferske rekrutter på klubbsykkel, og med drøm om å få egen. Tida går fort, nå er de erfarne kjørere i eldste gruppe!
 
Inne i klubbhuset var det styremøte, med planlegging av regionløp.  Styret var optimistiske med tanke på framtida, og med så mange unge og ivrige kjørere er jo ikke det rart!
Svein Repstad til venstre har nok erfaring for et helt styre. Han gir seg ikke, og trives med nye folk: fra v. Svein - Henning Yvoll- Helge Yvoll - Torbjørn Rønning - Henry Klungland - Per G. Øgrey - Lars Kristensen og Kjetil Strøm (formann)

Oppe på toppen er det fantastisk utsikt, og fristende å bli litt. Opp hit kommer jo også de fleste som kan i løpet av kvelden, og her traff jeg både nye navn og en superveteran.

Noah Elkalady (12) har kjørt i et drøyt år, og syns det morsomste er at det alltid er noe nytt og vanskeligere å prøve seg på
Søgne Trialklubb ble startet opp i 1995, som et nytt tilbud da en motor – og mekkegruppe for ungdom måtte ut av lokalene sine på grunn av boligbygging. Andreas Ramsland var med den gangen, men gikk ut av miljøet dafamilielivet kom og ungene begynte med fotball. Nå er de imidlertid startet opp med trial, og pappaen virket glad for det!
Andreas Ramsland var eneste voksne jeg så med trialutstyr.. Til dere andre: her går dere glipp av mye moro!
 
Flere bilder fra kvelden: