Topp treningssamling, men våt MC-mønstring i Bergen.

Erika Melchior er en av utøverne på team Vest som har hatt god framgang. Foto: Mads Mathisen

Denne helga var det samling for Team Vest i Bergen. Fredag og lørdag var det hardtrening, bra vær og en kjempesamling i følge kjørerne.  Fredag styrte Atle Skår, og terpet grunnleggende teknikk – her var det visst noen som fikk seg en tankevekker. Lørdag var Connie Ludvigsen trener, og det gikk både i sving og sving og vanskelige seksjoner. Connie   skryter av treningsiver og stadig stigende ferdigheter hos kjørerne, og er spent på hvordan dette slår ut i Norgescupåpningen neste helg!  
Mer om Team Vest kan du finne på den nye sida deres: www.teamvest.net 

lørdag hadde Vestkant Trial trening med grilling og kos, og her var blant annet Thomas Røssnes. Han har  gitt seg som aktiv, men trener nå Kristian Haugland og Lars Idar Vassenden fast, i tillegg til eventuelle som slenger seg med. At stadig flere gjør som han og tar ansvar for opplæring av etterfølgerne er miljømessig fantastisk, og er også kanskje en av de tingene som har gitt trialen nivåheving de siste åra.

Søndag var det så  klart for MC-folkets vårmønstring på Festplassen, med traloppvisning og liv. Det var den 23.  i rekken,  man ventet rundt 1000 motorsykler, og tjukt av folk. Men dessverre slo Bergensværet tilbake med regn, sludd, vind og magert med varmegrader – se reportasje med bilder hos Bergensavisen  – og reduserte oppmøtet betraktelig.