Vellykket forbundsting sett med trialbriller.

Lene Dyrkorn ny visepresident i Norges Motorsportforbund

Det var på forhånd knyttet spenning til forbundstinget. Ville crossen, som storebror i forbundet,  forsøke å kuppe seg til mer makt og kanskje penger? Når helga er over og fasit klar er trialfolket fornøyde.

Roy Øwre fikk en periode til som president i skarp kamp med Dag Robert Eriksen. Lene Dyrkorn ble gjenvalgt som visepresident MC, med Anders Minken som personlig vara. ( Lene er også første visepresident – dvs den som trer inn ved presidentens fravær ).  I langtidsplanen legges det blant annet stor vekt på å jobbe inn mot å bli en del av Olympiatoppen, og her kan Lenes erfaring  komme godt med. Fra før av sitter Emilie Westbye i seksjon motorsykkel, så trialen mener å ha dyktige folk i viktige posisjoner.

Vi har også tillit til at det nyvalgte styret vil ivareta motorsporten i sin helhet, sier representantene Trialavisa har snakket med.