Foreløpig terminliste er lagt ut

Et forslag til en komplett terminliste for 2013 er lagt ut på NMF-sidene.  Det har jo vært kjent siden Motorsportkonferansen at neste års nasjonale løp kom til å bli litt skjeivfordelt over sesongen, på grunn av FIM-lista. Til gjengjeld har vi jo både nordisk og EM på hjemmebane neste år, så det totale løpstilbudet blir jo bra. 

Kråkerøy Open åpner som vanlig sesongen. Så blir det en pangstart i mai, med NC  1 i Skodje 4 mai og Nordisk i Kristiansand den 11-12 mai, så er det 4 ukers pause før NC2 på Karmøy 8.juni. Men så.. er det ikke NC igjen før 14september. Og nå kommer statusløpene som perler på snor: 14/9+15/9 (NC Kleive), 21/9 (NM) + 22/9(NC5-Trøgstad ), 28/9 ( NC6:finale Vaulali). 

Altså fem løp på 15 dager og  ikke tidspunktet for å bli sjuk eller skadet!

Det har jo vært litt debatt om dette, men det er jo et knesatt prinsipp av våre egne statusløp ikke skal kollidere med VM og EM; og bl.a lag-VM er uvanlig plassert dette året.

 Vil du delta i debatten? besøk det nye trialforumet http://www.trialforum.org der det allerede er en trår om dette; eller legg inn på Trialavisas Facebooksider!

Det er jo ikke slik at det blir 3 måneders pause, i sommer blir det både Hobøl 2-dagers og et etterlengtet gjensyn med Midnattsol Trial i Bodø, og i august er det EM i Oslo og i Borås. Og 24 august står det X-Trial Drammen , riktignok med et lite spørsmålstegn.. Spennende!
For ikke å snakke om alle region- og KM løp som er under planlegging i disse dager.

Fullstendig forslag til nasjonal terminliste finner du hos NMF