EM-kalenderen 2013 : her er det muligheter !

Tallrik tropp i Tanvald 2012 - foto Martin Haga

EM-kalenderen for 2013 er klar, og med løp både i Oslo og Borås ligger det godt til rette for stor norsk deltakelse i alle klasser. Det er også denne gangen lagt opp til felles arrangement for både senior, junior, kvinner, youth og veteran og alle løp går på lukket område! For kvinner og Youth er det som tidligere 3 runder – Tanvald 1/6 , Oslo 10/8 og Borås 17/8 , mens senior, junior og veteran denne gangen bare er satt opp med fire runder (tidligere 6). I tillegg til de tre nevnte helgene kommer en runde i Barzio (Italia) 6 juli,  som arrangeres sammen med VM.  
Allerede i år var det rekordstor norsk deltakelse i EM, og med den raske prestasjonsutviklingen vi ser nå bør dere knuse denne ettertrykkelig i 2013!

UEM terminliste 2013

 
Den norske terminlista blir klar etter Motorsportkonferansen neste helg. Ettersom EM i Oslo og Borås ligger i perioden der det normalt har vært nordisk mesterskap de siste åra, blir dette sannsynligvis flyttet til før sommeren . Nordisk skal også gå i Norge, så løpstilbudet kommer til å bli storveis 🙂
 

Stor norsk tropp i Valsensa i april 2012 - og dette er ikke alle!