Treningssamlinger, på Skodje og i Kristiansand

De siste helgene har det vært både løp og treningssamlinger, og noen klubber har sendt inntrykk også fra samlingene.

Kjørere og trenere samlet til sesongavslutning på Skodje

Skodje Trialklubb hadde treningshelg allerede uka etter lag-NM, der de hadde fått inn Joa Hindren som hovedtrener. Sammen med lokal trenere sørget han for at alle virkelig fikk både kjørt og strekt seg i løpet av to lange dager i knallfint høstvær. Klubben stilte jo et godt seniorlag i årets NM, og på samling var drøyt 20 kjørere – også mange nye som skal inn i sin første sesong som konkurransekjørere neste år. Spesielt for de yngste ga helga synlige framskritt, og sjøl om klubben markerte sesongavslutning med kake og alt som hører til er det nok mange som holder koken lenge enda. Høstværet har i hverfall foreløpig holdt seg så det er fine forhold, rapporterer Ove Alnes fra Skodje!
(akkurat det er så klart en opplysning som fort går ut på dato. Men YR melder om bra med varmegrader fram mot neste helg, sjøl om det er et og annet blått tall innimellom tidlig i uka..)

I Kristiansand var det regionssamling uka etter. Region Sør er vidstrakt, fra Rogaland til Buskerud, og samlingen var lagt dagen etter finalen i regioncupen. Det kom hele 52 deltakere og 13 trenere – og her er det i stor grad de eldste kjørerne som stiller opp for å hjelpe de yngre framover.

Ole Kristian Sørensen var trener for Daniel Tangen, Alexander Stein og Valentinas Sommerland.

Det er årets andre regionsamling i Sør, men for noen av utøverne er programmet tett: Denne helga er det en åpen treningssamling i Søgne der Setesdal Folkehøgskole, Søgne Trialklubb og Motorsyklisten har forent kreftene, så følger samling for regionlaget – og det gjenstår også en samling for Trial Team Girls.
Og så er det jo klubbløp, klubbmesterskap, noen skal vel til Farsdagstrial osv osv..

Send inn rapporter, så blir det lesestoff på Trialavisa også fram mot jul!

Maarten Mager besøkte samlingen, og testet Fantic'en sin. Han er denne helga i Gøteborg og kjører veteranløpet Classic Sixpencer Trophy Trial.