Kristoffer Leirvaag skal kjøre Jotagas!

Jotagas har hittil ikke vært representert på norsk toppnivå, men det har nå endret seg. Kristoffer Leirvaag har fått teste sykkelen og likte tydeligvis opplevelsen. Denne helga var han i Søgne for å få sin splitter nye JT 300, og gleder seg enormt til å teste den skikkelig.

Motorsyklisten skriver i pressemelding at de er svært glade for å ha Kristoffer tilbake på laget igjen

Jon Kevin Nilsen hos Motorsyklisten har jo sjøl kjørt Jotagas, og sier at det er et stort skritt framover for Jotagas i Norge når Kristoffer nå skal fronte merket.
«Å satse på Kristoffer er for oss helt naturlig, da vi kjenner gutten svært godt fra tidligere, og vet hva han er i stand til å utføre sportslig. I tillegg er han en hyggelig kar, og jeg er helt sikker på at han vil bli en god ambassadør for både merke og importør» sier Jon Kevin.

Han forteller videre at det nå nærmer seg lansering av JT 125, men at noe utvikling gjenstår. Michel hos  trial-ekspertene S3 jobber etter sigende for fulle mugger for å perfeksjonere sylinder og topp. Det er jo for nå flest 125 -kjørere, og flere som venter spent på å se den nye modellen.