Stadion trial på Vestkanten

Dette bildet er blikkfang i årets program for Kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg! Foto: Vestkant-Trial

Vestkant Trial arrangerte stadiontrial ved Sandgotna skole, som et innslag under kulturdagene i Fyllingsdalen og Laksevåg. Dette har tradisjon i hvertfall tilbake til 2005 , og ble en ny suksess for klubben.  Løpet ble arrangert for alle klasser, med varierte hindre.
Dagens overraskelse var at Tøger Trettsveen for første gang tok innersvingen på Håkon Pedersen i eliteklassen! Håkon kjørte det meste på null, men hadde ikke draget på «bilseksjonen». I første runde kom han ikke opp, og i siste sklei han på biltaket – to femmere som utgjorde mesteparten av prikkene hans. Dermed ble det seier til Tøger, med 11 prikker totalt.  

Klubben hadde også en annen vri: Det var en ekstra premiering til kjørerne med færrest prikker uavhengig av klasse (Rekrutt ikke medregnet). Her var Espen Bolstad i B best, med bare 5 prikker, så kom Tøger og på 3.plass Dennis Haugland med 12 prikker – det siste må vel ha vært dødt løp med Håkon.

Resultater

Om det er Tøger som har drevet psykisk krigføring på bildekkene vites ikke, men han har i hvertfall pyntet Facebook-sida si etter seieren.. Foto: Tom Sandanger

 Flere bilder fra løp og premieutdeling.  Alle foto : Tom Sandanger