Regn og gjørme også i Hordalands finale på Osterøy

Hordaland Cup ble sluttført med 4. og siste løp på Osterøy i dag. Været har vel vært stort sett det samme i hele sør-Norge ser det ut til, og arrangøren skriver at det ble stedvis svært vanskelig etter et kraftig regnskyll på morgenkvisten.

Løpet gikk ellers greit for seg, sjøl om det dessverre ble en skade underveis.   Og ekstra heder til den føreren som sjøl sa fra at han hadde blitt tildelt for få prikker! Det var registrert 2 der det skulle vært en femmer.  Det viste seg faktisk også at dette ble avgjørende for førerens sammenlagtplassering i cupen, han ville ellers vunnet. Men 2.plassen smaker antakelig like godt som en ufortjent seier, og det er godt å se sportsånd i aktivitet.  Kudos!

Sammenlagtlistene bærer ellers preg av at ikke alle førere har deltatt i alle løp, og i denne cupen teller alle løp. I  det store og hele har vel likevel de samme førerne vært stabilt oppe i alle runder!

NB: Det ble i ettertid oppdaget en feil på sammenlagtlista for klasse B.  Det gjelder Kristoffer Larsen fra Bergen Trialteam, som har blitt opprettet som ny kjører i siste løp slik at poengene ble fordelt. Kristoffer Larsen den første fikk da fjerdeplass, mens Kristoffer den annen havnet på åttende.  Tilsammen skulle han imidlertid hatt tredjeplassen, og det var vel kanskje derfor Eirik Brunborg så overrasket ut under premieutdelingen..

Resultater HC4 Osterøy    
Sammenlagt 2012 (korrigert)

Noen bilder fra premieutdelingene – alle foto Tom Sandanger