Stor suksess for lag-NM på Bokn

Arrangementet var åpenbart godt planlagt,helt ned til spesialdesignete «kakemenner» i kiosken!

Lag-NM 2012 ble et strøkent arrangement. Det var gjørme, regnskurer og regnbuer – der noen svært passende så ut til å ende midt i trialområdet hvor gulljakten var i full gang. Seksjonene var tildels heftige, men prikkene på de beste lagene viser jo at det ikke var for vanskelig.
Favorittene Eiker trialklubb og Hobøl Motorklubb tok seirene i seniorklassene, mens Riska hadde en spennende duell med Vestkant Trial om juniorgullet. Ingen var helt sikre på hvem som vant før premieseremonien var i gang, men Riska viste seg å ha tatt gullet med 2 prikkers margin. Bronsen gikk til Vaulali, og det må visst ha vært en overraskelse for dem sjøl ettersom nesten hele laget var dratt avgårde før medaljeutdelingen! En å legge merke til i juniorsporet var Ingveig Håkonsen fra Skiptvet. Ingveig er 13 og har kjørt KC, men har virkelig tatt store steg det siste året. Hun kjørte som eneste jente i år på lag med gutta, siden klubben ikke har kvinnelag, og måtte dermed ut i vesentlig tøffere seksjoner enn resten av jentene, men kom igjennom med både æren og humøret i behold – og en del null på kortet.

Hobøl Motorklubb har vunnet kvinneklassen hvert år siden klassen første gang ble inkludert i NM i år 2001. Årets gulljenter er Linda Hjell, Helene Sørlie og Lene Dyrkorn. Lene har vært på toppen av pallen hver gang og begynner å få en anseelig samling gullmedaljer!

I NM-klassen gikk sølvet til Hobøl Motorklubb, en prikk foran OMS Trialklubb, hos jentene ble det Connie Ludvigsen og Julie Sandanger  fra Vestkant Trial som tok sølvet foran Valldal Trialklubb. I veteranklassen var Sørlandet Trialklubb suverene, mens Hobøl knep sølvet foran OMS Trialklubb.

 

Det var flere lag som hadde lagt arbeid i imagen, men disse glade meksikanerne fra Nesodden var mest gjennomførte. Komplett med matchende barter, poncho, sombreros og steilende hestekrefter dro de av gårde på tokt! Fra venstre Nicklas Engseth, Simen Sollie Andersen, Fredrik Strand Larsen og Eivind Landsverk.

Resultater

Senior     Kvinner      Junior      Veteran       Åpne klasser