Klart for lag-NM i Bokn

Seksjonene ligger klare og venter!

Arrangørene gleder seg, og det gjør vi deltakerne også! Depoet ved skolen åpner fredag -det er ikke høstferie i Bokn før til uka, men for de som kommer tidligere finnes det et «før-depot» ved den gamle skolen. Arrangøren melder ellers at det blir teknisk og innsjekk fredag 18-21 og lørdag 8-8.30 . NB: her hadde de nok forregnet seg litt og ikke tatt høyde for økningen i antall lag,  så lørdag er det litt kortet ned på «åpningstidene» i forhold til det som er oppgitt på forhånd.  
Eiker trialklubb har jo halve landslaget (NM) og må sammen med Hobøl (NM kvinner) bære favorittstempelet, men på plassene bak er det åpent. Det er ellers overraskende at Sørlandet ikke stiller lag i seniorklassen – Mardon Moi er lagleder for veteran, der Jon Kevin Nilsen kjører, så Motorsyklistens bil blir nok litt tynnere bemannet enn vanlig under løpet! Både Flosta, Hobøl og Nesodden – med comeback av både Nicklas Engseth Simen Sollie Andersen og Fredrik Strand Larsen! sammen med Eivind Landsverk – ser ut til å ha sterke lag.
(Nesodden har jo ellers andre kjørere, hvor er juniorlaget?) 
De regjerende  juniormestrene fra OMS Trialklubb har sporty stilt i seniorsporet, sjøl om alle ser ut til å holde junioralder. I junior har både Riska og Vestkant Trial i hvertfall sterke lag!
I kvinneklassen bør nok Hobøl vinne slik de har gjort i manns minne – men Vestkant Trial, Kristiansand og flere er også stødige på fothvilerne, og KE-nivået er ikke med i seksjonene.
Legg også merke til Asker Trialklubbs kvinnelag: der stiller ikke bare Anette Fjeld, som har gjort et sterkt comeback, men også Mathilde Torp og Lene Fevang (!). Lene er tidligere president i NMF, fyller 50 i år og kjørte sist trialløp under lag-NM i Kleive for en 10 års tid siden – da for Crossover Sport sammen med Siri Minken.
I veteranklassen bør nok «ungdommen» fra Sørlandet gi lave odds, og har like godt kalt laget for Sørlandet (G)oldboys..

Deltakerliste  
Slik gikk det sist – se link til resultater nede i innlegget

Kjetil Hamre har lagt ut en fyldig forhåndsomtale!

Lokalavisa Bygdabladet om løpet

 

Området rundt depot og start