I dag er det guttas tur i lag VM


Det norske depoet stiller i hvertfall i eliteklassen i år. Hele depoet for så vidt, ettersom det er innendørs, over flere etasjer. Nederste plan har kjøreport og betonggolv, og her har hver nasjon tildelt plass etter innsendt behov: for Norges del en lastebil, flere bobiler og depottelt plassert rundt innleid felles langbord.

Her kjøres det stil! Foto: Marianne Lundevold

 I depoet er det gode fasiliteter, vaskeplassen er en nærliggende bilpleiestasjon med 12 høytrykkspylere (riktignok bare 6 avsatt til trial, men det viste seg snart at det ble litt kolonialisering av de andre plassene også. I regnværet var det lite rush av andre kunder!)

I øverste etasje er det både sekretariat , podium for start, innkomst og premieutdeling, to seksjoner, resultattavle, salg av mat, bra med oppholdsplass og en rekke utstillere og salgsstander. 

Lørdag kveld var det tid for siste finpuss etter at gutta kom inn fra besiktigelsen

 Etter at gutta var tilbake fra seksjonsbesiktigelsen, hadde fått litt mat i kroppen og fjernet en 5-6 kilo gjørme fra syklene måtte vi til slutt høre hvordan seksjonene var. ( sjøl syns jeg det så fullstendig umulig ut!) «Joda», sa Ib – «bortsett fra at det er et moment eller to i hver seksjon som er litt livsfarlig  er det da OK» . Både utøvere og støtteapparat mener det er atskillig vanskeligere enn i fjor, og store deler på linje med vanlig VM-senior. Men som de sjøl sa – det er jo dit vi skal!

De norske minderne er opptatt av å være gode eksempler. Her er lunsjen til Jan Dybedahl..

 Bilder fra lørdag: