Solid kjøring ga 11.plass til Lene i VM-finalen

Lene i seksjon 7. Der første seksjonsgruppe var en ansamling jordbakker, var neste lagt til et område med store mengder forvitret fjell. Resultat: Stein, stein og mer løs stein i variert størrelse og uten forankring..

Lene Dyrkorn løftet seg opptil flere hakk i dagens løp, og med en svært solid 2.runde klatret hun langt oppover listene.  Til slutt ble det 11.plass, og det skal ikke mye til før hun kunne vært noen hakk lenger oppe. (Andrerunden på 18 prikker var det bare 7 jenter som klarte å toppe)

Seksjon 3 var svært krevende, men her klarer Camilla det første momentet flott og fikk applaus av tilskuerne. Dem var det ganske mange av, ettersom mange skoler og førskoler var ute i terrenget! Foto: FIM/G2F Media

 
Også Camilla, Helene og Erika sier de har hatt det moro i skogen, sjøl om alle mener de burde klart seg bedre.

Dette er bare halvparten av det ivrige norske supporterteamet! Fra venstre Henrik Dybedahl, Marianne Lundevold, Atle Dyrkorn, Elin Vandevjen, Jan Dybedahl og Tor Linnerud

Etter løpet var det sykkelvask, diverse skruing – flere av jentene hadde problemer med sykkelen i dag – før det ble felles middag i den norske campen. Norge har et stort og velorganisert felles depotområde denne gangen, og støtteapparatet sørget for både flott oppdekning og sunn kost. I morgen venter ny konkurranse, i samme seksjonssett med bare mindre modifikasjoner.

Det gikk med over 5 kilo spaghettisaus og atskillige kilo pasta..

Resultater 5.VM-runde

VM kvinner sammenlagt

 Laia vant igjen, men denne gangen fikk hun også  følge av Sandra Gomez på podiet. Hun knep andreplassen foran Becky Cook, og dermed også tredjeplassen sammenlagt i VM. Emma Bristow  misset riktignok podieplass i dag, men  VM-sølvet var likevel ikke truet.

FIM’s oppsummering