Norgescupfinalen 2012: I dag var Connie og Håkon best

Glade gutter på seierspallen: Ib Vegard, Håkon Pedersen, Martin Hemmer og Ivar Norum.

Kanskje fikk kongepokalvinnerne en liten utladning etter NM i går, kanskje hadde det noe å si at seksjonene var tøffere eller kanskje var det bare at det er søndag. Ib Vegard sa det slik» Fakta til Trialavisa – alle lørdager i 2012 vant Ib Vegard. Alle søndager vant Håkon».
Dermed vant også Håkon norgescupen sammenlagt foran Ib, mens Ivar Norum sikret seg bronsen. Med en solid andrerunde og fjerdeplass i dag snek han seg hårfint foran Sverre Lundevold og Kristoffer Leirvaag. Nummer tre i dagens løp ble Martin Hemmer, som nå har flyttet til Grimstad og håper på mild vinter på Sørlandet!

I kvinneklassen var det jo litt mer spennende enn vanlig, siden Connie Ludvigsen var på plass igjen. Lene vant riktignok klart i går, men ny dag gir nye muligheter!  Det viste seg da også at Connie dro i land seieren, etter en spennende duell der jentene lå tilnærmet likt etter 1.runde. Men den aller største overraskelsen, og den aller blideste jenta i dag var antakelig Camilla Dybedahl, som tok andreplassen – en prikk foran Lene! «Det har jo vært målet mitt «, sa hun etter at listene var klare – og så gikk det i årets siste forsøk! Sammenlagt var Lene suveren; hun har vunnet de fire første rundene. Her fikk Helene Sørli sølvet og Erika Melchior bronsen.

Mer seinere, men her er resultatene:

Resultater : Norgescup 5.runde 2012           Norgescup sluttstilling 2012