Oppvisning på Skodje


I fjor var Skodjedagane velsignet med blå himmel, men i år skulle visst  værgudene ta igjen litt – men trialfolket er ikke skvetne av seg så det var ingen sure miner. klubben stilte med ni førere + maskot Patrick Urke Larsen. Jonas Velsvik skulle ellers vært på OMS og kjørt NM, men måtte melde avbud da sykkelen brøt sammen i siste liten. Han stilte likevel på oppvisning, med lånesykkel. Klubben melder om god stemning også blant publikum, og ser dette som en god anledning til å vise fram idretten. Det var mulig å melde seg på kurs, og fire benyttet sjansen der og da.  Klubben skal ellers holde årets tredje lisenskurs til helga, med 7 førere der minst et par allerede har skaffet seg sykkel. Hittil i år er det allerede 8 nye førere med egen sykkel i klubben, og målet på sikt er å stille med full buss til løpene igjen!