Alt klart for NM

Noen av seksjonsbyggerne sist søndag, etter en runde for å finpusse nivået. Jan Dybedahl, Cato Karlsen og Cato Busterud.

Trialavisa har besøkt motorsenteret flere ganger den siste uka. Allerede sist helg var NM-løypene klare, siden da har det bare vært noen justeringer. I sekretariatet så det ut til å være kontroll på konvolutter og datakraft (Jan Dybedahl var omringet av 4 PC-er, og sjekket at alt var oppdatert) – og midt i det hele satt en usedvanlig rolig stevneleder Cato Karlsen.  Torsdag ettermiddag var minst en bobil allerede ankommet, i morgen blir det jo storinnrykk.

Påmeldingslista telte altså nærmere 100 deltakere , som er ny rekord i hvertfall i nyere tid. Av de påmeldte er det en del som kan skilte med NM-titler fra før: Helge Ruden og Connie Ludvigsen har fire hver, deretter kommer Lene Dyrkorn og Cathrine Hovden med tre hver. Cathrine – tidligere Eber Hansen – har forresten også 20-års jubileum for sin første NM-seier.
I tillegg har Sverre Lundevold to juniormesterskap, og Kristoffer Leirvaag og Ib Vegard ett hver.

Liste over NM-vinnere gjennom tidene  

Nå til helga skal det jo også kjempes om kongepokalene, der motorsykkelgrenene deler på æren slik at hver gren får tildelt kongepokal hvert 6.år. Her er det krav om en viss bredde, slik at det kreves minst 15 startende for at pokalen kan deles ut. Sist, på Karmøy i 2006, var det med knapp margin og noe mobilisering i siste liten det gikk, men i år har jo påmeldingene stømmet på!  Da var det Lene Dyrkorn og Mardon Moi som kom hjem med sølv i bagasjen – i år blir det nok hard kamp!

 

Lene og Mardon i 2006