VM Penrith: Sverre nr 7 i Youth, Håkon nr 11 i junior

Sverre Lundevold klarte dessverre ikke å følge opp tidligere topp-plasseringer, og er vel da i praksis ute av sølvkampen ettersom lagkameraten i Top Trial Team Bradley Cox gikk helt til topps i dagens runde. Stephen Coquelin hadde allerede sikret seg gullet sammenlagt, og valgte derfor å prøve seg i juniorklassen. Han ble nummer 15, et stykke bak f.eks Håkon Pedersen – og det sier vel litt om at nivået i juniorklassen er et godt steg høyere enn i Youth.

Kan Raga klare enda en 2.plass sammenlagt, eller skal Jeroni Fajardo enelig få plass på podiet?

Blant de store gutta er jo Bou suveren – så også i dag, selv om han ikke er helt restituert etter skade. Fujinami klarte å ta andreplassen, og også Adam Raga på tredje var foran Jeroni Fajardo, slik at han knep innpå et par poeng i kampen om andreplassen sammenlagt. Her er det nå 3 poeng som skiller før siste runde i morgen – ingen ting avgjort!

Resultater:        World Pro        Junior           Youth
Sammenlagt:    World Pro        Junior           Youth

Les mer om løpet på Trialscentral