Sommerleir i Skodje for KFUK/KFUM klubbene

53 glade leirdeltakere som er ivrige etter å komme i gang (bildet har god oppløsning. Klikk 2 ganger for full størrelse!)

 KFUK/KFUM-klubbene arrangerer hvert år felles sommerleir for sine medlemmer, og organiseringen går på omgang mellom de klubbene som har mulighet. I år var leiren tilbake hos Skodje Trialklubb – og litt overrasket leste vi på nettet at hjemvendte østlendinger mener det «alltid er fint vær på Skøye»..
53 kjørere fra 6 år og oppover fikk gode muligheter til å utvikle seg under kyndig ledelse av blant annet Henning Hauge Nilsen, Helene Sørlie, Martin Hemmer m.fl. Deltakerne rapporterer hardkjør,  trenerne sier det var god innsats og i sum var det mange som hevet seg opptil flere hakk i løpet av de fire dagene.

En sommerleir er likevel mye mer enn treningen. Overnatting var på Borgund Folkehøgskole, og med deltakere, familie og lokale fra Skodje som tok turen ble det en gedigen trialfamilie som var samlet til  både felles måltider og sosielt samvær.
Spesielt denne gangen var minnesmarkeringen for 22. juli.
Mange av de samme deltakerne var samlet på leir i Østfold også under angrepene  i fjor, og leiren fikk nå besøk av presten i Skodje som ledet minnes-samlingen.

Trialavisa overbringer også en hilsen fra arrangørene i  Skodje Trialklubb:

«Vi vil sende hilsen til  alle deltakere, ledsagere  og trenere som gjorde leiren til en trivelig og lærerik opplevelse: Tusen takk for denne gangen!»