Henrik Wergeland 50 år

Henrik Wergeland er aktiv på høyt veteran-nivå, og skal kjøre på det norske laget i Nordisk mesterskap i Helsinki seinere i sommer.

I serien «det ække te å tru» er det hyggelig å presentere Henrik Wergeland som 50-års jubilant. Han er dessverre skadet og kjører ikke på Hobøl, men stilte opp som dommer – Bjørg Solveig  sendte meg opp i skogen med blanke løgner om datakrise for å få han ned igjen, så han fikk mottatt blomster og konfekt under førermøtet 🙂

Henrik er mannen bak resultatprogrammet som nå brukes rundt i hele landet, men han er like kjent som en særdeles hjelpsom fyr som kommer med gode råd og hjelp, enten det gjelder trening eller sykkelproblemer. «Han skrur mer på andres sykler enn sin egen» sa Bjørg Solveig i talen.  

Henrik blir ikke 50 før i morgen, så det passer godt med et illustrasjonsbilde der han er 49!

 Terje Glomset, som leder A, har for øvrig bursdag i dag og har mulighet til å skaffe seg selv en bra presang!