Lions Club Bergen Vest med storstilt gave til Vestkant Trial

Lions Club overrakte gavesjekken i forbindelse med sitt jubileum og fikk samtidig med seg en flott trialoppvisning, fotoutstilling og andre innslag av elevene ved naboskolene Loddefjord og Sandgotna. Foto: Rolf Ludvigsen

Lions Club Bergen Vest ble stiftet 9 juni 1982, og feiret 30-årsjubileet med brask og bram sist lørdag. Klubben har drøyt 30 medlemmer, som i tråd med Lions verdier arbeider med og for ulike gode formål i samfunnet, både i Norge og som bistandsarbeid. Et av fokusområdene er innsats for barn og unges oppvekstvilkår, og i anledning jubileet hadde klubben bestemt seg for å trå til skikkelig med en gave til ungdomsarbeidet i distriktet. Vestkant-Trial har arbeidet for å utvide området sitt, i samarbeid med kulturkontoret i bydelen og skolene i nærmiljøet: Loddefjord og Sandgotna skoler -og takket være en gavesjekk på 150 000 kr (!) fra Lionsklubben og hjelp fra Sartor Maskin som bidro med arbeidet er det nå større plass, nye steinseksjoner – og takket være gaven fra Lions blir det også lys i området, noe som øker brukstida betraktelig.

Lykkelige trialkjørere i Vestkant Trial fikk bedre forhold takket være gavene.

Bilder fra fredagens oppvisning for Sartor Maskin

 
 
Lenkene går til Vestkant Trials bildesamling, velg «album» så kan du se fler!