Stor suksess for lagkonkurransen på Riska

Å kjøre på lag er moro, og tross litt treghet før påmeldingene kom inn ble det riktig folksomt i seksjonene da Riska arrangerte regionløp for lag lørdag 9. juni. Å ha mange ulike nivå helt ned til rekrutt var en god ide, og i alt gjennomførte 17 lag konkurransen. Arrangørklubben var nok sterkeste klubb totalt sett, men resultatlistene viser at det også var lagnavn med schwung,  sammensatte lag og fokus på teamånd og kjøreglede.

Resultater hos Riska Trialklubb

Søndag var det individuell konkurranse, og her ble det gjensyn med Mardon Moi i kjørevest. Han har ikke glemt gamle kunster, og var best både lørdag og i lagkonkurransen – med Martin Fjermedal, som også har trappet litt ned som en sterk nummer 2. Martin ble nummer to også i den forrige runden, da bak Ib Vegard Andersen – så nivået på konkurransen i Sør Cup er absolutt på topp. Når Martin holder så godt følge med de beste viser det i hvertfall at han ikke har tapt mye terreng siden i fjor, hvis overhodet noe! De tre rundene til nå har hatt like mange på topp i elite, ettersom Sverre Lundevold vant den første runden – sammenlagt leder antakelig Ole Kristian Sørensen, som har kjørt alle og vært stabil på pallen.
Også A-klassen har hatt stor utskifting på pallen. Jonas Rønningen som vant første runde har rykket opp i elite, Ole Barkved kapret seieren i det andre løpet i cupen – og i dag var det Kenneth Saltveds tur. Også nedover listene er det tydelig at klassen er jevn, konkurransen skarp og marginene små så hvert løp blir spennende! Lett å bli imponert over 13-årige Sondre Gilje Haga som nå har funnet veien opp på pallen i A flere løp på rad.
Litt det samme finner vi i B: Kjartan Mikkelsen (Riska)  rykket opp, deretter har Anders Rosseland(Sørlandet TK) og Mathias Bakke (Søgne) vært best men bak dem er det jevnt. I KB er Maritha Christensen fra Grimstad dessverre uten konkurrenter, i C har Daniel Tangen (Riska) vært best – i de siste løpene foran Even Bondevik fra Grimstad. I KC har Mette Fidje vært best hittil, denne gangen med resultater som ville gitt både henne og Ingvild Webb Dahl (begge med 9 prikker)  medaljepotensiale blant gutta også.  I D blir det jo ofte litt utskifting flere lokale kjørere, og denne gangen stakk Sverre Trosnavåg fra Bokn av med seieren!

For ikke å glemme Trim-gutta (ingen jenter denne gangen heller ..) – her har jo Rune Paulsen (Riska) gjort et strålende comeback. Med Jon Kevin ute med skade var han favoritt, men Curt Tronstad fra Flosta var hakk i hæl.

Resultater hos Riska Trialklubb 

Bilder hos Riska Trialklubb