Rogalandsrunde på Randaberg

Randaberg har 120 medlemmer med stort og smått, nærmere 50 med egen sykkel i tillegg til 6 utleiesykler.

Lørdag var det Rogalandsrunde på Randaberg, i flott trialvær med sol og litt vind. Randabergs område er ikke stort, men med tre nye steinseksjoner bygd sist uke var det klart for en del nye utfordringer.  Det ble kjørt fire runder á 5 seksjoner i de vanlige klassene mens oppvisningsklassen hadde 8 seksjoner – som garantert ble kjørt minst fire ganger  hver av de yngste  og  ivrigste!

I alt deltok 51 kjørere, og det satt både foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og andre bekjente rundt løypene for å heie på sine respektive håpefulle. Alle så ut til å kose seg rundt på området slik  vi trialfolk kan, og  kiosken var travelt opptatt med å levere godsaker i godværet. En vellykket dag skriver både arrangør og fornøyde deltakere!

Resultater

Takk til Geir Jensen for opplysninger og bilde!