Australia, dag 2: Bou – Fajardo – Fujinami ! – og Sverre tilbake i tetkampen.

Toni Bou vant igjen, men Fajardo var dagens mann! Foto: FIM/G2F Media

 Toni vant igjen, men deretter var det store endringer: Raga kom ikke på pallen i det hele tatt, mens Fajardo tok et stort steg framover med sin andreplass, og Fujinami kapret den siste pallplassen. Kampen om medaljene er dermed skarpere enn noensinne, med Raga på 61 poeng, Fajardo på 58 og Cabestany på 56.

Håkon Pedersen Foto: FIM/G2F Media

I junior klarte dessverre ikke Håkon målsettingen om å klatre oppover, han ble denne gangen slått av Jake Whitaker, som er en sterk kjører som har deltatt mye i Europa og også vært Top Trial Team kjører. Sammenlagt klatret han likevel til 7.plassen.

Også Sverre fikk samme plassering som lørdag, med en ny tredjeplass bak Coquelin og Bradley Cox. Men denne gangen viste han tydelig at seieren ikke var et tilfeldig engangstilfelle – med 22 prikker var han bare 3 bak vinneren, og 2 bak lagkamerat Bradley. I så jevne oppgjør kan at skje ved neste korsvei! – som er i Japan, neste helg.

Terje Lundevold sier at han aldri har skrudd så mye i forbindelse med noe løp. De fikk altså utlevert «lånesykkel», en godt brukt 2011-modell, og byttet motor, drev og en mengde andre deler ved ankomst. Ettersom det var problemer med sykkelen lørdag,og  en del komponenter røyk  ble det nye timer på bukken  før søndag,  og nå etter løpet skal da alt settes tilbake og gromdelene pakkes for videre transport.. Alt i alt flere dagsverk, det er godt gutta er både kjent og hendt med verktøyet!

Resultater:       World            Junior             Youth

Sammenlagt:  World            Junior             Youth