Storsuksess for pinsesamling hos Vestkant Trial

 

Dan Thorpe med elitegruppen: Kristian Haugland, Tomas Nilsen, Tøger Trettsveen, Mads Lexander og Connie Ludvigsen. Håkon Madsen fikk knappe 10 minutter på sykkelen før den ble ødelagt 🙁

27 utøvere fra Vestkant Trial, Voss, Bergen Trial Team, Osterøy Motorsportklubb og NMK Bergen  brukte pinsehelga til å bli bedre trialkjørere, på samling i regi av Vestkant Trial og Team Vest.  Tre gode britiske kjørere var hyrt inn som trenere: Dan Thorpe, Chris Pearson og Katy Sunter.  Alle disse gjennomførte for øvrig også i Scottish Six-days med bravur: Dan Thorpe ble nr 4, Chris nummer 11 og Katy var tredje beste jente.  Connie har jo kjørt internasjonalt sammen med Katy i flere år tidligere, så her var det et ekstra hyggelig gjensyn. Connie er ansvarlig trener og leder for Team Vest, men denne   gangen var hun med som utøver i elitegruppa – og både elitetrenerne og Katy ble så imponerte over kjøringa til Connie at hun er  overtalelsene for å få Connie med i EM/VM igjen er godt i gang. ( Trialavisa støtter!!)
Thomas Røssnes var trener for C-kjørerne- han ville nok heller trent sjøl, men venter på deler til sykkelen – og Martin Roll Solberg hadde D-gruppa, som både koste seg stort ag hadde god framgang.

Katy hadde ansvar for B-kjørerne. Her hadde Julie Sandanger så stor framgang at hun etter lunsj lørdag gikk over til A-gruppa, sammen med Ole Tuft, Kristoffer Larsen, Håvard Seilen, Geir Morten Græe, Espen Bolstad og Lars Idar Vassenden. Julie klarte seg godt i A, så her er det nok en enda ny KE-kjører på gang!
Tomas Haugland Nilsen ble for øvrig også forfremmet, fra A til Elite og det gikk også storveis.  Dan og Chris delte  A og Elite seg imellom, så begge fikk to dager med hver av gruppene.
Alle grupper var storfornøyde –  slitsomt, utfordrende og lærerikt er stikkord som går igjen. Sjøl om trialidretten er den samme, blir treningene litt annerledes – og arrangørene anbefaler varmt å hente inn trenere og ny inspirasjon utenfra når det er mulig.  

Katy Sunter, her på Fersit under Scottish Six-days. Katy hilser til gamle kjente og konkurrenter: Eirin, Siv, Kjersti og Lene!

 Flere bilder: takk for bilder til Rolf Ludvigsen!

En kommentar om “Storsuksess for pinsesamling hos Vestkant Trial”

Det er stengt for kommentarer.