SSDT Torsdag: Lampkin tilbake i ledelsen

 

Dougie Lampkin i seksjon 3 på Fersit.

Det var vått. Det var kaldt. Og det var lenge..  Torsdag er en lang dag, med 120 miles på sykkelen for kjørerne og mange timer på veien og i heia for oss andre. Været var på sitt mest skotske, dvs betydelig nedbør med et par varmegrader nede ved depoet og under null og snø oppe i fjellet.  Det er en grunn til at regnfrakk heter Mackintosh på engelsk, etter sin skotske opphavsmann!
Sjøl var jeg så kald på hendene – tross hansker hele dagen- at jeg måtte ha hjelp til å vri om tenningsnøkkelen da vi skulle dra ned fra fjellet, og skjønner ikke hvordan de klissblaute kjørerne klarte å holde kontroll på den flere mil lange veietappen tilbake til depoet!
Dagen ble tøff for mange, og også tetfeltet pådro seg en del flere prikker enn de foregående dagene. Også Dougie Lampkin, men med 6 prikker gikk han likevel forbi Jordi Pasquet som fikk 13 og også ble passert av Michael Brown.

Dagens sitat: Dommer på Fersit, som slo ned på bygging i seksjonen og beordret steinen tilbake på plass forklarer: You see, me ear’s trained to hear when a stone’s moved on purpose..