SSDT onsdag: Jordi leder, og har null så langt

Etter 3 dager og 90 seksjoner har Jordi Pasquet fremdeles null prikker, mens Dougie Lampkin har fått en prikk. Men stadig like tett på listene, og ingenting avgjort!
Jordi Pasquet er 43 år gammel, og har en lang karriere – også som VM-kjører. Han ar på ingen måte lagt opp, og vant i år bl.a » 3 dias de Santigosa- men er også er en særdeles anerkjent trener, som flere norske utøvere over de siste årene har stiftet bekjentskap med. Mange har hatt et opphold i Tost der både team Norway og Setesdal Folkehøgskole er faste gjester.
Jordi er ikke minst en likandes og populær figur i trialmiljøet, og fronter nå Jotagas, som sikkert ikke har noe i mot å være i tet her- Scottish er jo en virkelig kraftprøve for både mannen og mekanikken.  

Emma Bristow er stadig beste kvinne i løpet. Her ved Fersit, som har flott utsikt!

Våre gutter hadde vel ikke noen god dag: Geir Ingvald sto over dagen med en kranglete tennisalbue,  og får dermed notert 1500 prikker, og strykes som konkurransedeltaker.( Han kan likevel få kjøre resten av dagene hvis kroppen tillater, og gjør et forsøk i  morgen!). Martin tok salto et par ganger- en i et myrhull og en gang på grusvei, fikk noen tidsprikker og var ellers lite fornøyd med egen kjøring.
I morgen er det tidlig på’n. Det er jo som nevnt minuttstart, og kjørerne er delt i seks puljer- som da rullerer på hvem som starter først – Martin starter kl 07.33 torsdag, og slipper inn til sykkelen 20 min før. Faste oppgaver er å skifte luftfilter, sjekke bolter, kjede og ellers alt man burde gjøre jevnlig.  Og alt som ellers må fikses.. Det er imidlertid ikke lov til å starte sykkelen inne i Parc Fermé, så feilsøking er ikke så lett! Som nevnt er det heller ikke tillatt å motta assistanse, hverken i depot eller underveis – dvs kjøreren må sjøl utføre arbeidet på sykkelen. Høytrykksvask er ikke tillatt, og det er mye møkk på syklene etter noen mil i myr! Kjørerne er ikke spesielt reine de heller, men har heldigvis tilgang på vaskemaskin..

Resultater på hjemmesida til arrangementet.
PS: Se også stykket om Michele Bosi og Sara Trentini, dette er jo henholdsvis teamsjefen og lagvenninnen til Sverre Lundevold!