Sør-Cup på Lista

tekst og foto: Lista Trialklubb

Fullt hus i depoet på Lista denne helga!

Lørdag 5/5 dro Lista Trialklubb i gang første runde av regionscup sør. Løpet samlet 70 deltakere, og forholdene for kjørerne var nærmest perfekte.
Tørt og godt føre, strålende sol gjennom hele løpet, og temperaturen var ca 8 grader. En litt lei vind gjorde nok at det blåste litt vel mye innimellom.
Arrangørene fikk masse god tilbakemelding på et vel gjennomført løp, og seksjonene var passelig krevende i alle klasser.

Det var spennende å beskue kjørerne før løpet startet. Det var masse adrenalin i luften, og de fleste så ut til å være kjempefornøyd med at vi «endelig» var igang igjen…

I eliteklassen var det kun 3 startende, og klassen ble vunnet av Sverre Lundevold fra Kristiansand Trialklubb med god margin. I Eliteklassen for kvinner var det 4 startende. 2 stk måtte etterhvert bryte, og klassen ble vunnet av Lene Dyrkorn fra Hobøl Trialklubb.

A-Klassen var det 9 startende, og her ble det jevnt mellom første og andre plassen. Jonas Rønningen fra Gjerstad Trialklubb vant, men kun med en prikks forskjell til Martin Bell Martinsen fra Lista Trialklubb , som forøvrig har sin første sesong i A-Klassen. Terje Glomset fra Skodje Trialklubb kjørte inn til 3 plass.

B-Klassen hadde størst deltakerantall, og her startet 18 stk.Her ble det også jevnt i toppen. Kjartan Mikkelsen fra Riska Trialklubb kjørte inn til første plassen tett etterfulgt av Anders Rosseland fra Sørlandets trialklubb. Kun 2 prikker skilte de to. Nils Johan Gunvaldesen fra Grimstad Trialklubb tok 3 plassen.

Riska seier ble det også i C-Klassen, der Daniel Tangen ble nummer 1, etterfulgt av Andre Christiansen og Andreas Robstad fra hhv Kristiansand og Sørlandets Trialklubb.

Klasse D ble vunnet av Sondre Klungeland fra Søgne Trialklubb etterfulgt av Erlend Udjus fra Grimstad Trialklubb og Sverre Trossnavåg fra Bokken IL Pluggen Trialklubb.

Det blir spennende å følge fortsettelsen av Regionscup Sør… Det blir nok jevnt i flere av klassene, og det er helt klart at her vil det bli flere som melder seg på i toppen etter hvert… Det var masse potensial der ute som nok er klar for revansjer ved første anledning…