Sverre Lundevold vant dagens VM-runde i La Bresse!

Sverre Lundevold slo til med en klar seier i La Bresse! Foto: Lundevold

Jeg har ikke nok utropstegn. Sverre ble nummer 9 i VM-debuten lørdag, der han kjører i 125 ccm klassen Youth – men søndag var både teknikk og hode på plass, og han vant en klar seier.

FIM skriver i sin omtale: «Norway’s Sverre Lundevold – Beta was the surprise and runaway winner of the Youth class today. Ninth yesterday on his World debut, Lundevold produced an outstanding ride today to win by fifteen marks from his team mate Bradley Cox – Beta.»
Hele innlegget hos FIM 
Fedrelandsvennen har snakket med Sverre, som naturlig nok er storfornøyd med dagen. Top Trial Team vant for øvrig dobbelseier, med Bradley Cox på 2.plass foran lørdagens vinner Steven Coquelin.
Neste internasjonale løp for Sverre er VM-rundene i Australia (!) i slutten av mai, men før det kommer han hjem og kjører Norgescup i Riska- med håp å tukte seniorene, selvfølgelig..

VM- og juniorkjørerne unnskylder sikkert at Sverre fikk førsterangen denne gangen. Raga vant lørdag over Bou, også det kanskje en liten sensasjon sjøl om Raga også har tatt de første to rundene i det spanske mesterskapet. Søndag var Bou imidlertid tilbake på toppen, mens Raga havnet helt nede på femte. Bou sa sjøl etter løpene at de ujevne resultatene nok skyldtes at vanskelighetsgraden var lavere enn vanlig, så mindre feil kunne bli avgjørende og vanskelige eller umulige å gjøre opp for.

Sett med skandinaviske øyne var lørdagens mann likevel Eddie Karlsson, som ikke en gang er fylt 18 ennå. Han hoppet like godt over hele juniorklassen og stilte i VM sammen med Bou og co. Bare å ha guts til å gjøre det står det repspekt av, og med en 12.plass klarte han til og med å komme seg inn foran Alexz Wigg. Sjøl sier han at da han så seksjonene regnet han med strak rekke femmere, men klarte faktisk å nulle en del og var godt fornøyd med både kjøringen resultatet.

Den varslede stormen og styrtregnet uteble!

 Løpet foregikk i hvertfall til dels midt i byen, her Toni Bou!

Søndagens vinner Toni Bou i en svært bynær seksjon! Foto: Infomotor

 Resultater lørdag 28.april:
Senior            Junior           Youth

Søndag 29 april:
Senior            Junior            Youth

Som alltid: vanskelig å forstå, men mye fine bilder hos TodoTrial!  
Reportasje fra VMrunde lørdag   søndag

Dagens mann: Sverre Lundevold!