Heia Norge!

Spania vant, alt annet ville jo vært mega-sensasjon. 
Spania har vunnet alle  TDN-Indoor : Resultater fra tidligere mesterskap 

Konkurranseformen var en nyskaping: Hver kjører kjørte 6 seksjoner i strekk, med 7 minutter kjøretid totalt var det en kraftprøve med bare korte pauser – og absolutt ingen tid til mekking!
James Dabill økt spenning til konkurransen da han feilet i femte seksjon, skadet sykkelen og måtte gi seg, slik at Storbritannia etter første runde lå langt bak. Frankrikes Alexandre Ferrer kjørte strålende foran et særdeles entusiastisk hjemmepublikum, og med bare 2 prikker lå Frankrike på 2.plass etter første runde! At Fujinami ble nummeret for sterk for Frankrikes andre kjører, Loris Gubian, la liten demper på stemningen  da Michaen Brown feilet i siste seksjon og det ble klart at arrangørnasjonen kapret bronsemedaljen.
Ib og Håkon ble som ventet læregutter i denne sammenhengen, men kom fra det med æren i behold og vel så det. Med bra kjøring og ikke minst smittende humør og stå-på vilje bidro også de til en flott kveld. God søknad for videre deltakelse, og stort vekstpotensiale – alle andre deltakere hadde tross alt indoor-fartstid fra før!
FIM- sida gir også en egen og positiv omtale av den norske innsatsen!  

Bilder hos Trialscentral
Omtale – Trialscentral

En kommentar om “Heia Norge!”

Det er stengt for kommentarer.