Trialoppvisning under Skodjedagene

Klubben hadde bygd opp ulike vansker av paller utenfor ungdomsskolen. Foto: Knut Arne Nygård

Skodje Trialklubb har en suksessrik historie. De var sist på pallen i lagNM senior i 2003, har vært nede i en liten bølgedal, men er nå på god vei opp igjen. Bildet viser de aktive som var med på sist KM-runde på Holmemstranda. Under Skodjedagane sist helg stilte 8 av disse opp med oppvisning på Skodje Ungdomsskule. Skodjedagane er et årlig tiltak i regi av korpset, med bredt program– alt fra fysisk «valgkamp» mellom politiske parti og sykkelritt, messehall, utstillinger til konsert  og altså trialoppvisning. Skodje  er nå et aktivt lokalsamfunn med MOT , og trialklubben er sammen med korpset aktiv medspiller i dette arbeidet. 
Klubben hadde laget hinder av paller i div varianter og med vippedisse og kjeglekjøring fikk alle vist hva de kan i forskjellige nivå. Med sol fra skyfri himmel og med Kenneth Urke Larsen på laget ble det ei kjempeoppvisning sammen med resten av kjørerne sier rapporten. De mange tilskuerne fikk også løpesedler med informason om trial, og invitasjon til kurs- her har klubben allerede ett på gang med 8 deltakere, men tror de kanskje må sette opp et til i høst! 
Nettopp Kenneth er nok en stor kilde til inspirasjon i miljøet. Han har  jo en karriere med både nasjonal suksess i NM og NC, og har flere ganger representert Norge i lag-VM. Nå er han tilbake, sammen med sønnen Patrick på 2 1/2, og har ambisjoner om å kjøre norgescup neste sesong. Ut fra resultatene i KM- rundene har han i hvertfall ikke glemt alle gamle kunster!

Patrick og pappa! Foto: Knut Arne Nygård

Det var hele åtte kjørere i sving, så klubben fikk vist bredden i trialaktiviteten. Foto: Knut Arne Nygård

Knut Arne Nygård har også lagt ut litt film. Helt på slutten av videoklippet under er det en liten smakebit av trialoppvisningen.