Hordaland Cup 3 – Vestkant Trial

Vestkant Trial arrangerte årets tredje runde i Hordaland Cup sist lørdag, i overraskende godt vær. Vestkant Trial er en klubb i medvind, med god rekruttering og fulltegnede kurs for nybegynnere.  Klubbens gamle travere melder om en enorm dugnadsånd , slik at det har vært gledelig lett å få hjelpere denne gangen. De mange frivillige krefter som var i sving  gjorde også en god innsats slik at arrangementet forløp knirkefritt.
En skulle tro at godt vær alltid er en fordel, men her ble det faktisk omvendt: det har jo vært vått, så det var rikelig tilgang på gjørme som da ble dratt opp nær sagt overalt og gjorde det usedvanlig glatt for de drøyt 40 kjørerne.

Fra resultatene må det nevnes at Håkon Pedersen ser ut til å være i godt slag, og vant en overlegen seier. Det er bra, for sammen med Mardon Moi, Martin Fjermedal og Ib Vegars Andersen skal han kjøre lag VM for Norge neste helg – i samme seksjoner som Bou, Raga og co!
Ellers var det  uvanlig tynt med jenter på listene, men det skyldes tilfeldigheter: Connie Ludvigsen er ellers meldt i god trening fram mot lag-NM, der hun skal kjøre sammen med bl.a Julie Sandanger – som spilte kretslagskamp i fotball – og Synne Haga Asheim som også var forhindret i helga. Et lag å se opp for! Erika Melchior og Siv Tove Vassdal Nilsen er jo på Setesdal Folkehøgskule, og da ble det lite konkurrenter igjen for Marte Emilie Hatletveit ( bortsett fra gutta da. De tøffe jentene i Hordaland kjører nemlig ikke i egne klasser)

Dagens uheldigste var helt klart Tomas Nilsen, som brakk hånda med bare 4 seksjoner igjen å kjøre. NMK Bergen skriver at han hadde gledet seg til lag-NM, og så havner han i stedet med hånda i gips 🙁   Tomas var for øvrig i ferd med å kjøre en skikkelig god sisterunde og fullførte løpet – ved hjelp av klippetanga antar vi !
Får håpe Tomas kommer til OMS allikevel, som støtte for laget sitt, og har sett en lagleder med gips på beinet også!

Les mer på klubbens nye hjemmeside

Resultater (ekstern lenke)       Bilder hos Vestkant-Trial      Bilder og innlegg hos NMK Bergen

Tips: Resultatene er scannet inn slik at de kommer på tvers på skjermen- noe tunglest.  Med bærbar PC, IPader og desslike  fins det jo en  enkel løsning for sånt, men et annet triks er å trykke shift+Ctrl+1 , som er hurtigtast for å rotere mot klokka.. (Shift+Ctrl+0 er med klokka – her kan du også høyreklikke i vinduet og velge «roter»)

OBS at Vestkant Trial nå har ny nettadresse:  www.vestkant-trial.com . Under «Bilder og Video» er det mange andre godbiter også 🙂

En kommentar om “Hordaland Cup 3 – Vestkant Trial”

Det er stengt for kommentarer.