Laia Sanz tok VM-tittel nr 11

Laia sanz og teamet etter at VM-tittel nr 11 er sikret. Foto:GF2 Media/Infomotor
Jentene kjørte sin andre VM-runde i Tanvald, og med seier sikret Laia en ny tittel ettersom en runde strykes. Emma Bristow viste at hun er stabilt god og tok en ny 2.plass foran Becky Cook, mens Rosita Leotta klatret opp til fjerdeplassen. I intervju etter løpet sier Laia at hun ikke har noen planer om å gi seg, og håper på flere titler-men nevner at ungjentene kommer bak.  
Beste norske jente var ikke uventet Lene Dyrkorn, men hun lyktes ikke helt på det sleipe føret og havnet nede på 21.plass – også pga av et par tidsprikker, det var tett på lista! Med 107 prikker på begge havnet Helene og Camilla langt bak, men det er tett på lista og rom for bedring !
foto:GF2 Media / Infomotor