EM Tanvald: senior, junior og +40

Denne helga var det bare i +40 det var norsk deltaker, det vil si  Magnus Liljeblad som bor i Oslo nå har norsk lisens og dermed ble registrert som norsk. Magnus vant veteranklassen forrige sesong, men har vært skadet og fikk bare stilt i denne ene runden i år.
I senior tok Jack Challoner både seieren i helga og sammenlagt. Med andreplass søndag hadde Alfredo Gomez like mange poeng som Matteo Grattarola. På lista mottatt fra UEM (se nedenfor) er Grattarola tildelt 2.plassen, men Gomez har en 2.plass mer og vil vel gå foran? 
I juniorklassen vant Jack Sheppard foran Giacomo Saleri og Stephen Coquelin  (dere vet, han franske som Sverre slo forrige dagen 🙂 ) – og disse utgjorde også sammenlagtpodiet.

Resultater:      EM         Junior         Pluss40

Sammenlagt EM 2011 (med forbehold om 2. og 3.plass i seniorklassen)