Sverre Lundevold vant i Tanvald !!.. og EM-tittel nr 10 til Laia.


Sverre Lundevold innfridde alle forventninger og mer til  i Tanvald i dag. Etter andreplass forrige helg var det jo bare toppen å sikte mot, og 16-åringen taklet nervene (hvis han har noen da??) og kjørte inn til seier i årets siste EM-runde for Youth.  

1. Sverre Lundevold, Norge 28 (11-17)
2. Gabriele Giarba, Italia  29 (12-17)
3. Steven Coquelin, Frankrike  30 (21-9)

(Full resultatliste nedenfor)

Sverre kom dermed også på 2.plass i årets UEM Youth Cup.   Gratulerer!

Laia tok sin 10. EM tittel
I kvinneklassen ble det igjen seier til Laia, som kjørte på null begge runder. kampen om andreplassen ble hard, der ble det igjen Emma Bristow som var sterkest og knep andreplassen med 16 prikker, med Becky Cook hakk i hæl på 17. De norske jentene kjørte ikke EM, men skal være klare for start i morgen til VM-runden.

Resultater:    Youth         Kvinner