Midt-norsk på Åfarnes

Tekst og bilder fra Roy Inge Hønsvik

Midtnorsk Mesterskap nr.2 på Åfarnes i regi av Holmemstranda IL Trial er vel gjennomført, med 56 startende utøvere og herlige værforhold!

Dette var første løpet i år med det nye klasseoppsettet og kjøring av den nye versjonen av trialprogrammet her i regionen. Her er det rom for mange forbedringer, helt fra påmeldingen hos Isonen til selve funksjonene i det nye programmet. (MRK: dette var ett av løpene som ble rammet av feil i påmeldingsfunksjonen)

Mange utfordringer underveis for oss som arrangør, samt utøvere som måtte forholde seg til nye klassebenevnelser. Vi må prøve og feile for å finne den rette balansen, og bruke dette som et prøveår. Vi håper og tror at vi landet på beina til slutt!

Alt i alt som var det mange fornøyde ansikt i løypene og mange fikk oppleve mestring. Det er jo det i bunn og grunn dette handler om- vi skal ha det kjekt i løypene!

Resultater fra cup-klassene

I tillegg var det med 6 dyktige førere i klassene rekrutt 11-12, hele 9 i alderen 8-10 og 5 herlige og tøffe utøvere fra 5-7 år! Det lover godt for rekrutteringen i området 🙂