Hordaland Cup 2 på Osterøy

Tekst og bilde: Graeme Carter

Etter at skodden lettet, kom solen og VARMEN 😎, opp mot 30 grader utover dagen 😵‍💫. Alle ble oppfordret til å stadig drikke vann, også ledsagerne. 😁

Tross varmen, og hoggorm (3 stk ble sett under befaring av seksjonene 😵‍💫), ble dagen en kjempesuksess. Mange gode tilbakemeldinger om seksjonene både for rekruttløypa og for hovedløypa. Det virker som om at alle koste seg, også foreldrene. Kanskje det hjalp at arrangøren hadde gått til innkjøp av en fryser slik at is var til salgs i kiosken 😎 😁.

For hovedløypa var det laget 8 seksjoner og for rekruttene 4, som var helt adskilt fra de andre av sikkerhetsmessige grunner. Dette fungerte veldig bra.

Det kunne blitt veldig spennende, men ble bare litt spennende. Seksjonsleggergjengen hadde lagt flere seksjoner i elven 😎, men pga været foran for løpet, var det så vidt nok vann til å væte dekkene. Med unntak av et par av litt korte rekruttseksjoner var seksjonene passelig lange og med bra tilpasset nivå. Flere var lagt der hvor det var skygge, som særlig dommerne satt pris på. Det kan nevnes at dømmingen var veldig bra, spesielt med tanke på at flere var nye – et tegn på bra opplæring. Juryleder bemerket at flere av dommerne ble takket for dagen av kjørerne ved siste runde 👍 👍… en god tradisjon som settes pris på av dommerne.

Det nevnes at det nye trialprogrammet for registrering av prikker fungerte utmerket, men grunnet meget dårlig internettdekning i området ble det uten dommer-appen og «live» oppdatering. Det nevnes også at det fortsatt er et problem eller to ifbm resultatlistene (alle klassene blir rangert og rekkefølge av klassene kan ikke bestemmes). Det sagt virker systemet meget lett å bruke og ikke minst å lære 👍.

Merknad: Ettersom resultater fra rekruttklassene ikke skal rangeres, og uansett ikke publiseres på nett, kan Trialavisa pr. i dag ikke publisere listene slik de er mottatt.

Resultater cupklasser ( skrevet inn fra innsendt liste, si fra om evt. feil)