VM til Norge i februar 2025 !

8. februar neste år er det duket for verdens beste indoor-kjørere på DNB-Arena i Stavanger. Dette har vært Martin Hagas drøm helt siden han dro i gang det første store X-trial-arrangementet i Norge i 2013.
Den gangen var vel Sondre så vidt ute av rekruttklassen, og nå står han her som mulig finale- og pall-kandidat på hjemmebane! Arrangørene jobber også for å få inkludert kvinneklassen med en offisiell VM-runde.

Det er bare å holde av datoen, og billettsalget starter allerede mandag førstkommende. Videre vil det bli gitt løpende informasjon og nyheter på facebooksida Xtrial og andre sosiale medier. .

Et verdensmesterkap er ikke daglig kost noe sted, og region Stavanger er aktivt med i forberedelsene. Riska vil også ha andre tiltak for å utnytte muligheten til rekruttering når sporten blir synlig på aller ypperste nivå, her blir nok detaljer fylt ut i tida som kommer.

Hele pressemeldingen fra arrangørene kan du lese her